صبور باشید

طوری بیاموز که انگار تا ابد زنده خواهی ماند، طوری زندگی کن که انگار فردا خواهی مرد.

 ایران - تهران 

صفحه خانگیبیوگرافی کلارنس بردسیبزرگانبیوگرافی کلارنس بردسی

بیوگرافی کلارنس بردسی

کلارنس بینی (۹ دسامبر ۱۸۸۶ – ۷ اکتبر ۱۹۵۶) یک اختراع‌کار، کارآفرین و طبیعی‌دان آمریکایی بود که به خاطر ایجاد صنعت غذای منجمد مدرن شناخته می‌شود. او در شهر نیویورک به دنیا آمد و در کودکی به دلیل علاقه‌اش به علوم طبیعی، به خصوص تندرسی و تجزیه‌ی حیوانات، شناخته می‌شد.

بینی در سال ۱۹۰۶ به دانشگاه آمهرست برای تحصیل در علم زیست‌شناسی رفت، اما به دلیل مشکلات مالی، دو سال بعد از دانشگاه خارج شد. او سپس به کار در وزارت کشاورزی ایالات متحده پیوست و در نیومکزیکو و آریزونا به عنوان مشاور طبیعی فعالیت کرد. در سال ۱۹۱۲، بینی به لابرادور (در کانادا کنونی) رفت و به عنوان تجار بومی فعالیت خود را ادامه داد. در اینجا، او با مشاهده‌ی روش‌های محلی برای تجمیع غذاها در زمستان، ایده‌ی ایجاد یک روش برای تجمیع سریع غذاها را پیدا کرد.

بعد از بازگشت به ایالات متحده، بینی در سال ۱۹۲۴ شرکت General Seafoods Company را تأسیس کرد و شروع به تحقیقات بیشتری در زمینه تجمیع سریع غذاها کرد. در سال ۱۹۲۹، شرکت او توسط Postum, Inc. خریداری شد و به General Foods Corporation تغییر نام داد، اما بینی به عنوان مشاور باقی ماند. او در سال‌های ۱۹۳۰ تا ۱۹۳۴ رییس Birds Eye Frosted Foods و در سال‌های ۱۹۳۵ تا ۱۹۳۸ رییس Birdseye Electric Company بود.

بینی در طول زندگی خود حدود ۳۰۰ پتنت دریافت کرد و برخی از این اختراعات شامل لامپ‌های حرارتی بالقوه، تفنگ بی‌پرواز برای شیر ماهی و روشی برای برداشتن آب از غذاها بود. چند سال قبل از مرگ، او روشی برای تبدیل بگز (بقای سرکه‌ی نمک) به کاغذ پاک کرد.

بینی در سال ۱۹۵۶ در نیویورک درگذشت و به خاطر افتخاراتش در صنعت غذای منجمد، به عنوان یکی از مهم‌ترین افراد در تاریخ این صنعت شناخته می‌شود.

لطفا به این جا امتیاز دهید!
0 / 5

امتیاز صفحه شما :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا ...

© 2025 تمامی حقوق محفوظ است.

ایمیلت را اینجا بزن!