صبور باشید

طوری بیاموز که انگار تا ابد زنده خواهی ماند، طوری زندگی کن که انگار فردا خواهی مرد.

 ایران - تهران 

صفحه خانگیبیوگرافی نیکولا آپربزرگانبیوگرافی نیکولا آپر

بیوگرافی نیکولا آپر

نیکولا آپر (Nicolas Appert) یک پیشگام فرانسوی در زمینه تولید و نگهداری مواد غذایی بود که در سال 1749 در چومپلی، فرانسه به دنیا آمد و در سال 1841 در پاریس درگذشت. او به خاطر اختراع فرآیند تعطیل‌فشاری (کنترل فشار) شناخته می‌شود که به طور گسترده برای نگهداری مواد غذایی استفاده می‌شود.

آپر در دوران کودکی به عنوان یک کارگر متعلق به یک کشتزار کوچک شروع به کار کرد و سپس به عنوان یک کارگر متخصص در یک کارخانه تولید مواد غذایی پیشرفت کرد. او در سال 1804 ایده تعطیل‌فشاری را به دست زندگی کرد و این فرآیند را برای نگهداری مواد غذایی مختلف از جمله گوشت، ماهی، و میوه‌ها استفاده کرد.

آپر برای این اختراع برجسته‌اش در سال 1810 جایزه ۱۰۰۰ فرانک فرانسه را دریافت کرد و در سال 1831 توسط پارلمان فرانسه به عنوان یکی از ۱۰۰ مهندس ملی فرانسه شناخته شد. او همچنین در سال 1836 مدال طلا از انجمن علمی فرانسه را دریافت کرد.

آپر در طول زندگی خود تعداد زیادی از کتاب‌ها و مقالات در مورد فرآیندهای نگهداری مواد غذایی نوشت و به این طریق به اشاعه دانش و تکنولوژی‌های خود کمک کرد. او به عنوان یکی از پیشگامان مهندسی غذایی شناخته می‌شود و تأثیرات او بر تکنولوژی نگهداری مواد غذایی همچنان ادامه دارند.

 

لطفا به این جا امتیاز دهید!
0 / 5

امتیاز صفحه شما :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا ...

© 2025 تمامی حقوق محفوظ است.

ایمیلت را اینجا بزن!